Wij bedenken creatieve oplossingen en realiseren deze door klantgericht te zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn een creatief reclamebureau gevestigd in Amsterdam. Met een kleine team van talentvolle creatievelingen werken we voor merken in onder andere de retail, food, advocatuur, educatie, zorg en zakelijke sector. Met een creatieve aanpak, frisse ideeën en innovatieve strategieën ontwikkelen en versterken we de merk van onze opdrachtgevers.

Wij werken samen met u aan online en offline oplossingen, geïnspireerd door mensen, design en technologie. Zo ontwerpen wij logo’s, huisstijlen en corporate brochures maar bouwen wij ook internetapplicaties, websites en webshops. Alles op maat gemaakt en helemaal toegespitst op wat uw organisatie nu zo sterk maakt.

Creatief

Behoefte? Probleem? De oplossing ligt meestal bij een creatief idee. Wij zijn de professionals die structuren doorbreken, lijnen ombuigen en zo ruimte creëren voor creatieve oplossingen. Wij zorgen voor creativiteit.

Realisatie

Samen met onze klanten realiseren wij de mooiste projecten. Van grafische vormgeving tot complexe webapplicaties. Alles op maat gemaakt en helemaal toegespitst op wat uw organisatie nu zo sterk maakt.

Klantgericht

Bij CRK DESIGN staat de communicatie met de klant centraal. Wij staan voor open en transparante communicatie en proberen de klant in alle processen te betrekken. Wij denken met u mee.

Klanten

Wij zijn trots op de samenwerking met onze klanten. Maak kennis met enkele klanten van CRK DESIGN.

Suleyman Gogus
CEO Sensa Zorg Groep

“Sinds 2010 bedenkt reclamebureau CRK DESIGN oplossingen die wij in onze dagelijkse activiteiten gebruiken. Hun inzet en harde werk resulteerde in zeer succesvolle campagnes. Mede door hun creatieve aanpak en toewijding aan de projecten is Sensa Zorg gegroeid tot het bedrijf van vandaag.”

Celal Karaca
Kidtopia Kinderopvang

“Met trots kunnen we mededelen dat reclamebureau CRK DESIGN veel heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van onze merk. Hun creatieve en functionele manier van werken heeft bijgedragen om onze merkbekendheid te vergroten.”

Paris Popescu
Popescu Advocaten

“Reclamebureau CRK DESIGN is sinds 2013 een waardevolle partner voor ons. Een flinke dosis creativiteit, voldoende aanwezigheid en de disciplinaire werkwijze zijn in onze ogen de belangrijkste kenmerken. Wij hopen dat onze partnerschap zich nog jaren zal voortzetten.”

Gemeente Ijsselstein
Bilal Snacks
Chique O Latte
Gaziantep Serifoglu
HFC Halal Fried Chicken
Anne Kraamzorg
Popescu Advocaten
Federatie Zakenvrouwen
Komagene
Online People
Kidtopia
Metis Montessori Lyceum
Royaalzorg
Edulaw
Halal Expo Europe
Halal Certification
Sensa Zorg
Hotel De Buizerd

Wil je kennismaken of meer over ons weten?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Crk Design Logo

Ontwikkelaars van merkidentiteit & interactie.