Alle projecten worden zorgvuldig en met veel aandacht uitgevoerd.

1. Kennismaking

Kennismaking met een lekkere koffie of thee bij ons op kantoor, of juist bij u op locatie. Tijdens de kennismaking proberen we te achterhalen wat uw behoeftes en wensen zijn en bespreken we mogelijke oplossingen. Na de kennismaking stellen we vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor u op.

2. Concept fase

Na goedkeuring van de offerte volgt er oriëntatie en onderzoek na bestaande middelen en passende vorm- en beeldtaal. Uiteraard doen we ook een concurrentieanalyse.  De ideeën die we hieruit ontwikkelen, vertalen we naar visuele concepten. De concepten bundelen wij in een conceptvoorstel en presenteren deze aan u.

3. Uitwerkings fase

Het door u gekozen concept werken we aan de hand van uw feedback uit tot een definitief ontwerp. Het definitief ontwerp sturen wij u toe voor een laatste feedback en goedkeuring. Als het definitief ontwerp goedgekeurd is, ronden we de ontwikkeling af. Bij offline opdrachten zorgen we dat de drukbestanden gereed worden gemaakt voor de drukkerij. Bij online opdrachten worden de ontwerpen aangeleverd bij de developer.

4. Nazorg

Wij zorgen ervoor dat uw drukwerk of development van online applicaties perfect worden gerealiseerd en afgehandeld. Voor online applicaties verzorgen we uiteraard ook cursussen, maandelijkse updates en onderhoud.

Wil je kennismaken of meer over ons weten?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Crk Design Logo

Ontwikkelaars van merkidentiteit & interactie.